четвъртък, 26 януари 2012 г.

Happy Birthday

Здравейте, момичета!

Днес блогът ми  става точно на една годинка.




Чудих се как да отбелeжа събитието и реших да ви почерпя - виртуално.
С Toffifee торта, която може да направите и сами по рецепта на Йоли:



А за тези от Вас, които не обичат торта, могат да опитат Рикота крем в шоколадова кошничка.


Разбира се, може да си изберете и друга почерпка от нейния блог "Вкусно с Йоли".
Надявам се, че тя няма нищо против да споделя рецептите с Вас, както и това, че използвам нейни снимки.

Няма да правя равносметка за изминалата година, искам само да Ви благодаря.
Благодаря, че правите толкова красиви неща, защото по този начин вдъхновявате и мен и правите денят ми  по-красив. Благодаря, че се отбивате в блога ми. Благодаря, че отделяте от времето си, за да ми оставите коментар, за да споделите какво харесвате и какво не. Благодаря на всяка една от Вас!
Желая Ви прекрасен ден, изпълнен с красота и усмивки!
Наздраве!



17 коментара:

  1. Еси, честита блог годинка! Благодаря за почерпката! В този снеговит ден действа много зареждащо. Желая ти да имаш много радостни поводи за творческо вдъхновение и да продължаваш да споделяш с нас нещата, които създаваш. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита годинка на блога ти, Еси! Нека успеха и вдъхновението не те напускат и да продължаваш да ни радваш с прекрасните си неща! Наздраве и от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Еси, честит блогски ден-ден! Бъди жива и здрава, вдъхновявана и вдъхновяваща! Благодаря за виртуалната почерпка - много ми се услади :)

    ОтговорИзтриване
  4. Честита първа блого годинка! Бъди жива и здрава, преливаща от вдъхновение и творческа енергия!

    ОтговорИзтриване
  5. Честит ти творчески празник! Пожелавам ти още дълги години да поддържаш и развиваш блога си! Нека вдъхновението никога не те напуска!

    ОтговорИзтриване
  6. Честита годинка на блога ти, Еси! Бъди жива и здрава,щастлива и все така креативна!Само хубави емоции да те спохождат, а сълзите да са само от радост!Наздраве и от мен! Чудесна почерпка!

    ОтговорИзтриване
  7. Честито, честито! С всяка годинка в блог-пространството все повече красоти да твориш, повече приятели да откриваш и по-голямо удовлетворение да имаш :) Естествено за целта ти желая здраве, вдъхновение и свободно време!
    Иии.. благодаря за почерпката!

    ОтговорИзтриване
  8. Eси, Честит Рожден Ден на местенцето ти. Въпреки, че съвсем отскоро те посещавам, много харесвам нещата ти :) Пожелавам ти много творчески часове и НАЗДРАВЕ! :о)

    ОтговорИзтриване
  9. Еси, честит блого-рожден ден! Пожелавам ти години наред да продължаваш да развиваш блога, все по-хубави неща да ни показваш, все повече красота и емоция да споделяш, все по-голям брой да стават твоите последователи и естествено, все повече свободно време и за всички други любими занимания!
    Тортата ми остана в съзнанието, така, че отивам да видя рецептата :)

    ОтговорИзтриване
  10. Еси, честит рожден ден на блога ти ! Пожелавам ти много нови вдъхновения и интересни творби , с които да ни радваш :) Забелязах , че си оставила коментар в блога ми - моля те пиши ми на и-мейл sstoianova@abv.bg .

    ОтговорИзтриване
  11. Esi, Честит Рожден Ден на твоят прекрасен блог и от мен!!! Ех,че хубава изненада...Страхотна почерпка си ни подготвила..(сега в почивните дни ще взема да експериментирам с рецептите - изкуших се..)
    Моите пожелания към теб са да продължаваш все така да откриваш своя собствен стил и да го споделяш с нас. Пожелавам ти все така да се събираме при теб и да се любуваме на красотите, които ни показваш, да ставаме все повече тези, които с удоволствие идваме тук и.. разбира се най-вече здраве и свободно време за да можеш да реализираш прекрасните си идеи!
    НАЗДРАВЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Честит рожден ден на блога ти, пожелавам ти още много творческо удоволствие да доставяш на себе си и на нас!

    ОтговорИзтриване
  13. Честит рожден ден, благодаря за почерпката....... Пожелавам ти вдъхновение, време и успех....

    ОтговорИзтриване
  14. Честита блогогодинка Еси! Още много, много такива години изпълнени със здраве и вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  15. Еси,на огромна патерица, но честит рожден ден на твоето местенце! Нека ти носи само радости, а ти да ни показваш още и още красиви проекти, за които ти желая безкрайно творческо вдъхновение!
    Блогър ми играе разни лоши шеги и понякога част от блоговете, които следя, не ми излизат. Ще отбележа и твоя по някакъв начин, за да мога да следя твоите публикации навреме!

    ОтговорИзтриване
  16. Каква сладка почерпка, а аз да я изпусна ;) Честита ти първа годинка на блога, Еси :)Много, много радост и вдъхновение !

    ОтговорИзтриване