сряда, 4 януари 2012 г.

Да се похваля

Честита Нова година, момичета!

Искам да ви пожелая здраве и много щастие! Смятам, че ако човек е здрав и щастлив, значи всичко друго е наред.
А сега, да се похваля.
Първо, с подаръка, който получих от Veselina (Vessy) от инициативата "Предай нататък" - една страхотна елхичка:

и разбира се, картичка:


Тъй като не бях в София, получих подаръка след празниците, но много, много му се зарадвах.
Веси, много ти благодаря! Елхичката е толкова красива и идейна! Личи си, че си вложила много старание при изработването й.

Второто нещо, с което ще се похваля е, че моя картичка е избрана в топ 3 в
Конкурса за Ръчно изработена картичка от инициативата на Фондация "За нашите деца" и Двете елши.
Тъй като нямах възможност да я снимам, ще използвам снимката от блога на Двете елши.


Много се радвам, че успях да се включа в тази прекрасна инициатива на Двете елши и Фондация "За нашите деца" и се надявам, че дори и с мъничко, съм допринесла две дечица да усетят духа на Коледа.

4 коментара:

 1. Честита Нова Година и на теб, Еси! Нка да прелива от здраве, да е изпълнена от щастие и любов!
  Честит ти подарък, елхичката, която си получила е уникална, а картичката много стилна! Поздравления на Vessy за изработката!
  Поздравления и за теб за страхотната картичка, с която си успяла да се включиш в инициативата на двете Елши и Фондация "За нашите деца". Картичката е страхотна и залужено е изпрана в топ 3. През тази година ти желая още много успехи!

  ОтговорИзтриване
 2. Честита Нова Година, Еси! Нека е здрава, усмихната и успешна за теб и цялото ти семейство. Нека и през нея да си взе така лъчезарна, мила и изпълнена с вдъхновение! Подаръците, които си получила са прекрасни, честито!Гуш

  ОтговорИзтриване
 3. За много години! Да е здрава и много щастлива!

  ОтговорИзтриване
 4. Честита Нова година, Еси! Желая ти да бъде много здрава и щастлива, да ти носи много успехи и късмет! Картичката ти е страхотна и заслужено е влязла в Топ 3! Между другото се върнах назад и разгледах нещата ти,/скоро не съм ти оставяла коментар/, мога да кожа, че са много красиви, стилни и завладяващи, поздравления за което! Колкото до моя подарък - щастлива съм, че ти харесва и че съм успяла да те зарадвам, макар и след празниците! Освен това се радвам, че елхичката е пристигнала здрава и във вида, в който съм я изпратила. Поздрави!

  ОтговорИзтриване