понеделник, 19 март 2012 г.

Подарък за нея

Здравейте, момичета!

Ще Ви покажа кутийката и картичката, който подарих точно преди една година на една колежка за рожденния й ден. И тъй като отговарят на условията, зададени в Хоби предизвикателство № 8 "Подарък за НЕЯ", ще ги включа именно в това предизвикателство. Знам, че кутийката е сепмла и изобщо не е трудна за изпълнение, но на мен си ми харесва.




Пожелавам Ви прекрасен ден!

7 коментара:

  1. Кутийката е много изчистена и нежна..а тези саксийки вече са ми любими -ще се пробвам и аз да направя!!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красив комплект! Може кутийката да е семпла, но пък е заредена с много настроение и желание за доставяне на удоволствие, така че не мисля, че е в неин минус семплостта й! А цветенцата са толкова свежи и сякаш казват "Радвай се на малките неща! Те носят много красота и спокойствие!"

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни са! И въпреки, че кутийката е семпла, настроението, което носи е много богато и зареждащо, а картичката е като истинска саксия, цветята всеки момент ще запеят.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесно комплектче се е получило!
    Кутийката, макар и семпла, е изпълнена с любовта и позитивизма с които е направена и прекрасно се съчетава с картичката, която е достатъчно украсена - весела и свежа като цветчетата които надничат от саксийката.
    Наистина чудесен модел картичка!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ"

    ОтговорИзтриване