четвъртък, 29 март 2012 г.

Благодаря, Кали!

Здравейте, момичета!

Искам да благодаря на Кали (KalySto) за прекрасните бижута, както и за невероятната картичка, които ми изпрати по линия на инициативата "Предай нататък". Най-вероятно вече сте ги видяли в нейния блог, но искам да се похваля и тук. Снимките са от блога на Кали, защото докато картичката стигне до мен се беше понамачкала, а и нейните снимки определено са по-добри.




И тъй като тя имаше рожден ден, искам да й пожелая много здраве, щастие, много свободно време, за да успее да реализира идеите си и да продължава да твори красоти, с които да ни радва и вдъхновява.

Благодаря ти Кали!

P.S. Ако картичката Ви харесва, може да надникнете в блога на Кали и да прочетете повече за начина на създаването й в урочето "Paper piecing с дигитални печати".

вторник, 20 март 2012 г.

Цвят лилав

Здравейте, момичета!

Ще Ви покажа картичката, която сътворих за Хоби предизвикателство № 9 "Скеч", за което бях поканена като гост-дизайнер.
Освен скеча, вдъхновение почерпих и от песента на Ирина Флорин - Цвят лилав, но вместо люляк, реших да използвам рози. Още когато започнах да правя картички си купих розички, но досега никога не съм ги използвала в проектите си, а толкова много ми харесват. А пък и лилавият цвят много подхожда на визията на блога ми.


А това е скечът, по който я правих:

Надявам се, че ще Ви вдъхнови и ще се включите в това предизвикателство.

понеделник, 19 март 2012 г.

Благодаря, Ели!

Здравейте, момичета!

Отбивам се съвсем на бързо, за да се похваля с картичката, която получих от Ellie (Lavender Dreams and Butterflies) по линия на инициативата "Предай нататък":


Ето тук може да прочетете повече за създаването на картичката. Сигурна съм, че ще Ви е интересно.

Ели, благодаря ти от сърце за тази толкова нежна, красива и прецизно изработена картичка. Освен птичката много ме впечатли и ръчно правената хартия. Аз прилежно си събирам всички останали малки парченца хартии, с цел да пробвам да си направя, но все още не съм се осмелила.

Подарък за нея

Здравейте, момичета!

Ще Ви покажа кутийката и картичката, който подарих точно преди една година на една колежка за рожденния й ден. И тъй като отговарят на условията, зададени в Хоби предизвикателство № 8 "Подарък за НЕЯ", ще ги включа именно в това предизвикателство. Знам, че кутийката е сепмла и изобщо не е трудна за изпълнение, но на мен си ми харесва.




Пожелавам Ви прекрасен ден!

сряда, 14 март 2012 г.

Благодаря!

Здравейте, момичета!

Не съм писала от доста време, но така се стекоха обстоятелствата...
За разлика от предишните няколко седмици, тази започна много добре.
В понеделник получих тази прекрасна картичка от Isi (Melani) по случай 8-ми март:


Искре, признавам си, че успя да ме изненадаш. Картичката ти е много красива и много ме зарадва. Много, много ти благодаря!

Изненада ме и Лидия (Quilling-liva). Вчера получих едно парче от ето тази прекрасна торта, по случай втория рожден ден на блога й. Изобщо не подозирах, че късметът е избрал мен, докато Лидия не се свърза с мен, за да й изпратя адреса си.
Ето го и парчето торта, пълно със съкровища:



И Лидия успя да ме изненада, защото очаквах само парче торта, а в крайна сметка получих и една уникално красива миниатюра по линия на инициативата Pay it forward 2012.
Ето, насладете й се и Вие:

Лидия, много ти благодаря за прекрасният подарък, който си ми изпратила. И тортичката и миниатюрката са толкова красиви, като истински са. Възхищавам се на таланта и търпението, които притежаваш. Много съм щастлива, че притежавам тези красоти, сътворени от теб. А за това, късметът ми е помогнал за втори път. Тъй като ти дадох служебния си адрес, а си забравила да напишеш името ми, подаръчето не пристигна при мен, а е било отворено от колегите, които получават пощата. Когато видяли парчето торта, решили, че е за някой, който има рожден ден и започнали да звънят на всички колеги, родени през март. Е, и аз съм една от тях. И така, успях да получа пратката и сега имам възможността да й се радвам.

Благодаря, момичета!