четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Изненада

Здравейте, момичета!

Нали знаете, че блогчето ми стана на една годинка. Е, вече приех поздравленията и пожеланията Ви, така че сега е време за изненадата. Съвсем умишлено не споделих в предишната си публикация, че ще има подаръчета, за да мога да Ви изненадам.
Подаръчетата са малки и скромни, но пък са от сърце и ще бъдат три.


Първото подаръче, ще е за едно от момичетата, оставили коментар под тази публикация.
Ето и списъчето с имената им:
  1. Силва
  2. Neli
  3. arcadia
  4. Ellie
  5. Lionelsa
  6. Te4eto
  7. Deni
  8. Cvety
  9. Nelly's handmade
  10. Katya Kovacheva
  11. Svetla
  12. *щурчо*
  13. Valchen
  14. GerganaG
  15. Поли
  16. Miss Emerald
  17. Мила
И така, наградата изтеглена от Рандъм генератора отива при...

10 - Katya Kovacheva.

Второто подаръче, реших да изпратя на Melani (Isi), която въпреки, че няма възможност да използва много от материалите, които повечето от нас ползват, се амбицира и продължава да твори.
Ще помоля Катя и Мелани да ми изпратят адресите си на esipan@gmail.com.

И така, стигнахме до третото подаръче и то е за Veselina (Vessy).
Тя е оставила най-много коментари в блогчето ми през изминалата година. Нейният подарък вече го изпратих и се надявам, че е получен.

И като за финал на тази дълга (за мен) публикация искам да Ви благодаря за хубавите пожелания. Надявам се да успея да стопля душите Ви в този студен зимен ден с тази пролетна картичка. А нея направих специално за Веси.





И да, и аз получих подарък - шевна машина ;)) 
Прекрасен ден Ви желая!

12 коментара:

  1. Честита ти придобивка! Според мен всяка жена трябва да има шевна машина и основни умения да борави с нея. Със здраве да си я ползваш!
    Картичката е много нежна!

    ОтговорИзтриване
  2. Еси, мила, благодаря ти! Не съм очаквала тази прекрасна изненада! Картичката е прелестна, толкова нежна и свежа! Още не е стигнала до мен, но ще я очаквам с нетърпение! И от мен честито за шевната машина! Много полезна вещ и върши супер работа за картички. Честита ти годинка и на блога! Пожелавам ти още много красиви произведения да създаваш и много последователи, които да им се наслаждават!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съжалявам, че развалих изненадата. Колкото до машината, заради картичките си я пожелах, колкото и смешно да звучи.

      Изтриване
  3. Еси, честита ти прибодивка и от мен. И въобще не звучи смешно. Аз миналия месец менках мойта с тая на мама, защото нейната е с повече възможности. А картичката е прекрасна.Много свежа и нежна. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. А аз първо да ти честитя празника макар и на патерици.Пропуснала съм публикацията ти май както и да е.Пожелавам ти много творчески вдъхновения и заряд за тяхното изпълнение.И както се вижда не губиш време,със здраве да си ползваш придобивката и такива и още по хубави неща очаквам да видя...:)

    ОтговорИзтриване
  5. Еси, важното е, че подаръчетата ти са от сърце и са зарадвали момичетата! Какво по-хубаво да изненадаш някой с мил жест от сърце и душа? Честита ти придобивка! Със здраве и много творческо вдъхновение да си я ползваш! И да, картичката ти успя не само да ме стопли в този толкова мразовит февруарски ден, но и да ми напомни, че пролетта с нейната свежест, пъстрота и топли лъчи, не е далече!

    ОтговорИзтриване
  6. Честито на късметлиите!
    Картичката е толкова нежна и много ми харесва концепцията.

    ОтговорИзтриване
  7. Това се казва изненада! Еси, благодаря за чудесното подаръче :) Толкова неочаквано и толкова ме трогна този жест, че цяла ден съм с приповдигнато настроение. Нямах възможност да пиша по-рано, но картичката, която си направила е много стопляща, свежа и усмихваща, а шевовете са чудесни. Честито за новата придобивка! Пожелавам ти да си я ползваш със здраве и вдъхновение и освенкартички да иеш и други прекрасни неща на нея :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честит празник на патерица!!!! Много се извинявам за закъснението с което отговарям!!Много ме трогна с този жест и много ,много съм ти благодарна!!! Честита придобивка ,да я ползваш със здраве,убедена съм че с този подарък ще сътвориш много нови и по-хубави неща !! Голяма прегръдка !!

    ОтговорИзтриване
  9. Еси, честита годинка на блога ти! Аз, както винаги, пак не съм разбрала :о))) Бъди жива и здрава, пожелавам ти през следващата годинка да изпълниш блога си с още по-красиви и вдъхновяващи проекти, да имаш повече свободно време за любимото си хоби(предчувствам, че скоро ще видим и неща от плат) и достатъчно парички, за да можеш да притежаваш всички материали, които са ти на сърцето.Гуш

    ОтговорИзтриване
  10. Е, май не съм единствената дето не е разбрала че твоето местенце е пораснало с годинка....
    Честита блог-годинка! На тази възраст бебчетата вече прохождат. До сега с несигурни клатушкания и подпиране тук-там пристъпват плахо, плахо, но след като навършат годинка (и малко отгоре) вече придобиват смелост да вървят уверени. Пожелавам ти да следваш сърцето си и да развиваш дарбата си! Тази шевна машина идва навреме, да отбележи празника на блога ти! Със здраве да си я ползваш и да сътвориш още много красоти с нея!

    ОтговорИзтриване