сряда, 9 ноември 2011 г.

Усещане за празник

Здравейте, отново!

Нямаше как да не се включа в Картичкофурийско предизвикателство № 91 "Моето коледно настроение", зададено от Светла (Creative).
Който следи блога ми навярно знае, че нейният блог Beautiful Chaos Art е един от блоговете, от който черпя вдъхновение. Светле, идеите ти са страхотни, а и реализацията им! Поздравявам те и ти желая успех с новите проекти!
Ще участвам и в предизвикателството "Усещане за празник" на Красимира Иванова (Щурчо). Краси искам да те поздравя за първата годинка на блога ти, както да ти пожелая да сътвориш още много красоти, които да споделяш с нас дълги години.
Освен това ще включа картичката и в предизвикателството на Двете елши "Картичка, вдъхновена от снимка", защото освен че е в кафявата гама, от нея лъха спокойствие. Такова усещане имам и като гледам снимката на Светла.


За създаването на картичката използвах един от прекрасните картонени елементи, създадени от Светлето и дизайнерска хартия, подарена ми от Нели (Хобисимо). Нели искам и тук да ти благодаря за подаръчето, което ми изпрати!

4 коментара:

  1. Прекрасна е-чудесна дизайнерска хартия- много ефектна и празнична!

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива и празнична картичка се е получила с тази красива дизайнерска хартия като фон на чудесния картонен елемент. Семпла и изчистена, но много ефектна!
    Благодаря ти за чудесното включване в предизвикателството по повод на първата годинка на моя блог - наистина носи празнично усещане..

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно бляскаво коледно еленче!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Еси, благодаря ти за милите думи!
    Картичката ти е Прекрасна!

    ОтговорИзтриване